2016-02-04 13:49:43 JELOVNIK ZA VELJAČU 2016. JELOVNIK ZA VELJAČU 2016. 1.2. Dalmatinska pašticada, njoke 2.2. Ćufte, pire krumpir 3.2. Bečki odrezak, špinat, restani krumpir 4.2. Piletina u umaku, pirjana riža 5.2. Panirana piletina, pomfri
8.2. Špageti bolonjez 9.2. Čevapi, pomfri, kečap 10.2. Riba panirana, špinat, krumpir 11.2. Podravski popečci, đuveđ riža 12.2. Pečena piletina, batak, mlinci
15.2. Pileći ragu s povrćem 16.2. Rižoto s junetinom 17.2. Zagorske štrukle, jogurt 18.2. Pileći paprikaš, tijesto 19.2. Pržena riba , slani krumpir
22.2. Piletina u bijelom umaku, tijesto 23.2. Varivo od mahuna, hrenovka 24.2. Bečki odrezak, špinat, pire krumpir 25.2. Špageti bolonjez 26.2. Panirani pileći file, restani krumpir
29.2. Podravski popečci, đuveđ riža |
Osnovna škola "Mile Pavičić" Lovinac |