preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Srpanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 19511
Ovaj mjesec: 17
Danas: 1
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JELOVNIK ZA SVIBANJ 2016.
Autor: Ana Jelača, 4. 5. 2016.


JELOVNIK ZA SVIBANJ 2016.

                                   2.5.                  Bečki odrezak, đuveč, riža

                                   3.5.                  Fino varivo od piletine i povrća                    

                                   4.5.                  Špageti bolonjez

                                   5.5.                  Čevapi, pomfri

                                   6.5.                  Panirani oslić, krumpir salata

 

                                   9.5.                  Rižoto s junetinom

                                   10.5.                Pileći file u umaku, pire krumpir

                                   11.5.                Čevapi, pomfri

                                   12.5.                Panirani odrezak, povrće, njoki

                                   13.5.                Hrenovka, pomfri

 

                                   16.5.                Kosani odrezak, krumpir

                                   17.5.                Špageti bolonjez

                                   28.5.                Panirani pileći file, povrće

                                   19.5.                Čufte, pire krumpir

                                   20.5.                Panirani oslić, pomfri

                                  

                                   23.5.                Bečki odrezak, đuveč, riža

                                   24.5.                Fino varivo, piletina, povrće

                                   25.5.                Špageti bolonjez

                                   26.5.                Čevapi, pomfri, kečap

                                   27.5.                Hrenovke, povrće

 

                                   30.5.                Kosani odrezak, pomfri

                                   31.5.                Pečena piletina, mlinci





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju