preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Srpanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 19511
Ovaj mjesec: 17
Danas: 2
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JELOVNIK ZA TRAVANJ 2016.
Autor: Ana Jelača, 6. 4. 2016.


                                    JELOVNIK ZA TRAVANJ 2016.

                                   1.4.                  Panirani oslić, krumpir blitva

 

                                   4.4.                  Špageti bolonjez

                                   5.4.                  Pileći file s roštilja, pomfri               

                                   6.4.                  Juneći rižoto

                                   7.4.                  Bečki odrezak, povrće

                                   8.4.                  Panirani oslić, krumpir salata

 

                                   11.4.                Čevapi, pomfri

                                   12.4.                Varivo od piletine i povrća

                                   13.4.                Kosani odrezak u umaku, pire krumpir

                                   14.4.                Pohani pileći file, đuveđ, riža

                                   15.4.                Hrenovka, pomfri, kečap

 

                                   18.4.                Ćufte u umaku, pire krumpir

                                   19.4.                Juneći gulaš, tijesto

                                   20.4.                Pileći file, povrće

                                   21.4.                Čevapi, pomfri

                                   22.4.                Pečeni batak, mlinci

                                  

                                   25.4.                Špageti bolonjez

                                   26.4.                Naravni odrezak, pirjana riža

                                   27.4.                Fino varivo s piletinom

                                   28.4.                Podravski popečci, pire krumpir

                                   29.4.                Piletina u bijelom umaku, tijesto





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju