« Srpanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
JELOVNIK ZA VELJAČU 2016.
1.2. Dalmatinska pašticada, njoke
2.2. Ćufte, pire krumpir
3.2. Bečki odrezak, špinat, restani krumpir
4.2. Piletina u umaku, pirjana riža
5.2. Panirana piletina, pomfri
8.2. Špageti bolonjez
9.2. Čevapi, pomfri, kečap
10.2. Riba panirana, špinat, krumpir
11.2. Podravski popečci, đuveđ riža
12.2. Pečena piletina, batak, mlinci
15.2. Pileći ragu s povrćem
16.2. Rižoto s junetinom
17.2. Zagorske štrukle, jogurt
18.2. Pileći paprikaš, tijesto
19.2. Pržena riba , slani krumpir
22.2. Piletina u bijelom umaku, tijesto
23.2. Varivo od mahuna, hrenovka
24.2. Bečki odrezak, špinat, pire krumpir
25.2. Špageti bolonjez
26.2. Panirani pileći file, restani krumpir
29.2. Podravski popečci, đuveđ riža