preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Srpanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 19511
Ovaj mjesec: 17
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JELOVNIK ZA VELJAČU 2016.
Autor: Ana Jelača, 4. 2. 2016.


JELOVNIK ZA VELJAČU 2016.

                                   1.2.                  Dalmatinska pašticada, njoke

                                   2.2.                  Ćufte, pire krumpir

                                   3.2.                  Bečki odrezak, špinat, restani krumpir                                

                                   4.2.                  Piletina u umaku, pirjana riža

                                   5.2.                  Panirana piletina, pomfri

 

                                   8.2.                  Špageti bolonjez

                                   9.2.                  Čevapi, pomfri, kečap

                                   10.2.                Riba panirana, špinat, krumpir

                                   11.2.                Podravski popečci, đuveđ riža

                                   12.2.                Pečena piletina, batak, mlinci

 

                                   15.2.                Pileći ragu s povrćem

                                   16.2.                Rižoto s junetinom

                                   17.2.                Zagorske štrukle, jogurt

                                   18.2.                Pileći paprikaš, tijesto

                                   19.2.                Pržena riba , slani krumpir

 

                                   22.2.                Piletina u bijelom umaku, tijesto

                                   23.2.                Varivo od mahuna, hrenovka

                                   24.2.                Bečki odrezak, špinat, pire krumpir

                                   25.2.                Špageti bolonjez

                                   26.2.                Panirani pileći file, restani krumpir

 

                                   29.2.                Podravski popečci, đuveđ riža           





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju