preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Srpanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 19511
Ovaj mjesec: 17
Danas: 2
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JELOVNIK ZA PROSINAC 2015.
Autor: Ana Jelača, 2. 12. 2015.

                                             


                                             JELOVNIK ZA PROSINAC 2015.

                                   1.12.                Varivo od graha, hrenovka

                                   2.12.                Bečki odrezak, đuveđ, riža

                                   3.12.                Piletina u umaku, tijesto  

                                   4.12.                Čevapi, pomfrit

 

                                   7.12.                Pljeskavica, đuveđ, riža

                                   8.12.                Varivo od povrća i mesa

                                   9.12.                Bečki odrezak, grašak, njoke

                                   10.12.              Pileći naravni, restani krumpir

                                   11.12.              Zagorski štrukli, jogurt

                                  

                                    14.12.              Pečena piletina, mlinci

                                   15.12.              Špageti bolonjez

                                   16.12.              Varivo od graška, kuhana hrenovka

                                   17.12.              Pileći paprikaš, riža

                                   18.12.              Panirani oslić, krumpir, blitva

 

                                   21.12.              Sarma, pire krumpir

                                   22.11.              Podravski popečci, riža, umak   

                                   23.11.              Riblji štapići, pomfrit

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju