preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Milan Sekulić" Lovinac

Login
Dokumenti za prikaz
Kalendar
« Srpanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Portali i eNovine

 

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: Pitanja i odgovori

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 6. 2019.

Ukupno: 19511
Ovaj mjesec: 17
Danas: 1
Općina Lovinac

Portal za škole

Edutorij eŠkole

Priloženi dokumenti:
Upute MZO-a 13 03 2020.pdf

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jelovnik za studeni 2015.
Autor: Ana Jelača, 4. 11. 2015.


JELOVNIK ZA STUDENI 2015.

                                   2.11.                Sarma, pire krumpir

                                   3.11.                Podravski popečci, pirjana riža

                                   4.11.                Bečki odrezak, povrće na maslacu

                                   5.11.                Pileći ragu s povrćem, njoke                        

                                   6.11.                Čevapi, pomfrit

 

                                   9.11.                Naravna šnicla u bijelom umaku, tijesto

                                   10.11.              Varivo grah, pureća hrenovka

                                   11.10.              Pečeni pileći batak, povrće

                                   12.10.              Špageti bolonjez

                                   13.10.              Panirani riblji štapići, pire od blitve

                                  

                                    16.11.              Kosani odrezak, đuveđ riža

                                   17.11.              Pileći file, restani krumpir, povrće

                                   18.11.              Ćufte u umaku, pire krumpir

                                   19.11.              Bečki odrezak, pire od špinata

                                   20.11.              Riblji štapići, krumpir salata

 

                                   23.11.              Sarma, pire krumpir

                                   24.11.              Pileći ragu s povrćem, njoke

                                   25.11.              Pohani odrezak, mahune

                                   26.11.              Špageti karbonare (sir, šunka, umak)

                                    27.11.              File oslića, pire od špinata

 

                                   30.11.              Bečki odrezak, povrće

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju